Pracownicy z Azji do gastronomii

pracownicy z azji do gastronomii

Pracownicy z Azji do gastronomii – oferujemy nasze usługi rekrutacyjne dla sieci hoteli i fast foodów dla tego szeroko zakrojonego i dużego biznesu jakim jest gastronomia.

Dla hoteli i sieci gastronomicznych usługi rekrutacyjne wymagają doświadczonego profesjonalisty, który może pozwolić sobie na doping przestoju tam, gdzie w łańcuchach żywnościowych potrzebny jest wysoki standard jakości poprzez smaczne jedzenie i umiejętności improwizacyjne. Pracownicy z Azji to idealne rozwiązanie.

Agencja pracy EAST2WEST oferuje kompleksowe usługi w zakresie rekrutacji pracowników z Azji, Nepalu, Bangladeszu, Indii oraz Etiopii. Zapewniamy kandydatów, którzy są profesjonalistami w różnych dziedzinach gastronomii, a także w sprzątaniu. Naszym celem jest oferowanie najwyższej jakości usług naszym klientom, ponieważ przestrzegamy naszych standardów etycznych. Dzięki krystalicznie zrozumiałemu rynkowi, a także wymaganiom pracowników, w EAST2WEST jesteśmy najbardziej wiarygodnymi partnerami rekrutacyjnymi. Jako najbardziej znani i biegli rekruterzy żywności i napojów, posiadamy pożądane umiejętności, aby zaoferować obojgu ze stron platformę współpracy. Naszym celem jest wspieranie zdrowych relacji na arenie zawodowej. Podobnie jak pionierzy, staramy się zapewnić naszym klientom to, co najlepsze.

Po zakończeniu rekrutacji organizujemy również plan orientacyjny dla wybranych kandydatów do gastronomii. Firma wymaga wiedzy, zasobów i pozytywnego nastawienia do swojego odrębnego obszaru. Pracownik z Azji, który podchodzi do swojej pracy starannie, widzi jak jego kariera gwałtownie rośnie, gdyż może osiągnąć swój sukces w krótkim czasie.

Możemy śmiało powiedzieć, że w tej chwili jesteśmy jedną z najlepszych firm rekrutujących pracowników z Azji i Afryki do Polski. Nasze rozwiązania zapewniają 360-stopniową pomoc naszym klientom, gdy zlecają na zewnątrz swoje rozwiązania rekrutacyjne. Dajemy nasze pełne poświęcenie procesowi i usługom, jakie zapewniamy naszym klientom. –

Konrad Włodarczyk, CEO & Founder

Wymagania jakie stawiamy kandydatom

  • Doskonałe umiejętności komunikacyjne
  • Elastyczność podczas nocnej zmiany
  • Pozytywne podejście
  • Specjalizacja w gotowaniu
  • Niezwykle odpowiedzialny
  • Umiejętności nawiązywania nowych relacji

W celu zgłoszenia zapotrzebowania na pracowników prosimy o przejście do „Formularza zamówienia”.

Jak możemy Ci pomóc?

Nasi eksperci są zawsze do Państwa dyspozycji, napisz do nas lub zadzwoń bezpośrednio.

Szukasz odpowiednio wykwalifikowanego pracownika do gastronomii ?

Ta strona korzysta z plików cookie i prosi o podanie danych osobowych w celu zwiększenia wygody przeglądania.